Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Marek Lambora

Rozchod by neměl být považován za veřejnou událost a to ani. Modelka Andrea Bezděková a herec Marek Lambora na sociálních sítích potvrdili že se rozešli.


Marek Lambora Instagram Senior Pictures Picture

Hostem nové talkshow na Pavláska byl také populární herec který stvárnil například jednu z hlavních rolí v seriálu Slunečná Marek LamboraCelý rozhovor sle.

. For faster navigation this Iframe is preloading the Wikiwand page for. Po zveřejnění těchto snímků šly jeho fanynky kterých má opravdu spousty do kolen. Marek Lambora se konečně utrhl z pracovního kolotoče a vzal svou lásku Andreu Bezděkovou na letní dovolenou. Slunečná - Svatba roku 2021.

Dnes večer v Show Jana Krause Na tomhle křesle se prostě potí každej bez rozdílu Děkuju za. Richard Nash Obchodník s deštěm. Takovou roli ale rozhodně nečekal 4 fotografie. FTV Prima Půlnoční zpověď Děj se odehrává v několika časových rovinách a představuje divákům v hlavních rolích dvojici odcizených.

Marek Lambora je český divadelní televizní a filmový herec. Vše se natáčelo na jednu klapku a slzy které Evě coby Týně tekly po tváři byly pravé. Marek Lambora 25 se díky seriálu Slunečná stal ze dne na den národní celebritou. Marek Lambora was born on May 23 1995 in Ústí nad Labem Czech Republic.

Join Facebook to connect with Marek Lambora and others you may know. Eva Burešová se nechala slyšet že natáčení rozchodu bylo náročné a ani Marek Lambora z toho prý neměl dobrý pocit oběma z celé situace bylo úzko. Marek Lambora míří do nového seriálu. Myslel si že jde o vtip.

Marek Lambora - oficiální stránka. Málokdo si ho ale dovede například v seriálu Slunečná kde hraje jednu z hlavních rolí představit s vousy. Marek Lambora změnil image. O přítelkyni ze slavné herecké rodiny mlčí.

Rozchod by neměl být považován za veřejnou událost a to ani když jste označeni za. Herec ze Slunečné Marek Lambora a modelka Andrea Bezděková se rozešli. Texty nosím na zádech. Dlouho tajili lásku.

Marek Lambora Podívej se na nejnovější video uživatele Marek Lambora fanpage_slunecna_. Hvězda Slunečné Marek Lambora 26 a miss Andrea Bezděková 27 už několik týdnů netvoří dříve nejzamilovanější pár showbyznysu. V šoubyznysu se několik týdnů šušká že hvězda seriálu Slunečná Marek Lambora 26 a modelka Andrea Bezděková 26 už netvoří pár. Několik dlouhých měsíců tvořili nádherný pár tomu je teď ale konec.

Mladý herec Marek Lambora zazářil v loňské vánoční pohádce momentálně v kinech úřaduje v gangsterské komedii a jako divák v poslední době nejvíc propadl populární španělské heist sérii od Netflixu. He is an actor known for Láska hory prenásí 2022 Le Terme di Terezín and Princess Lost in Time 2020. Z jeho nových snímků fanynky zapomněly dýchat. Když se jako host objevil v Show Jana Krause mnohé šokoval nejen porostem na bradě ale také oblekem který zvolil.

O svém soukromí ale mladý herec mlčí ještě před pár měsíci byl spojován s kolegyní která je nositelkou slavného hereckého jména s tou ho. Ve stejný den a minutu herec s modelkou nasdíleli na sociální sítě srdceryvné vyznání o konci vztahu. 26 year-old actor based in Prague. Marek Lambora a Andrea Bezděková se rozešli.

Hvězda seriálu Slunečná Marek Lambora 26 nedávno nafotil profesionální snímky kde vyniká i jeho delší kštice a pořádné strniště které mu velmi padne. Marek Lambora promluvil o tom že na začátku herecké kariéry mu dělalo velký problém sledovat sám sebe v televizi nebo na plátně. Milan Uhde Miloš Štědroň Balada pro banditu. Marek Lambora 26 a Andrea Bezděková 27 se rozešli.

A v tajnosti se nyní i rozešli. Viktor Dyk Zmoudření Dona Quijota. Tu pojal zamilovaný pár trochu netradičně. Hvězda seriálu Slunečná popsala v rozhovoru pro iDNEScz i to proč nechodí zásadně na kafe s fanynkami z Instagramu.

Herec Marek Lambora. Facebook gives people the power to. Herec Marek Lambora a modelka Andrea. A nejedná se o fámu.

Marka Lamboru můžete v současně době vidět. Celé epizody najdete ZDE. V angažmá v Divadle na Vinohradech je od roku 2015. Kdo dal komu kopačky samozřejmě ani jeden z expartnerů nezveřejnil ale prý se rozešli jako přátelé a podle hercových slov za tím neměla být ani nevěra.

Přestože si oba své soukromí běžně přísně střeží o smutnou novinku ze svých životů se s fanoušky podělili na sociální síti. Informace o tom že Česká Miss 2016 Bezděková tvoří pár s hvězdou seriálu Slunečná se dostaly na povrch letos v. Marek Lambora fanpage_slunecna_ na TikTok 13K lajků. Marek Lambora je mladý herec který se hlavně v poslední době těší velké oblíbenosti u diváků.

Marek Lambora v nové osmidílné minisérii od autorské dvojice Kateřiny a Jitky Bártů přinese napínavý psychologický příběh o přetvářce a lhaní v žánru černé komedie. Herec Marek Lambora a modelka Andrea Bezděková se rozešli. 211k Likes 92 Comments - Marek Lambora mareklambora on Instagram. Instagram - mareklambora V současné době má stálé angažmá v Divadle Na Vinohradech.

Ačkoliv místo zvolili zcela tradiční a velmi typické pro Čechy. Oba rozchod poprvé potvrdili. 29844 likes 98 talking about this. View the profiles of people named Marek Lambora.

Detaily rozchodu si však rozhodli nechat pro sebe. AGENT - gabrielacastingdorantovacz. Divadelní televizní a filmový herec.


Marek Lambora Actors Tv Shows Fictional Characters


Marek Lambora Actors Fictional Characters Character


Pin On Czech Actors


Marek Lambora Foto Obrazky Cz Actors Celebrities Couples


Marek Lambora Male Sketch Male Best


Marek Lambora Actors Fictional Characters Character

Post a Comment for "Marek Lambora"